Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Tele2 Arena, Stockholm
Foto: Cecilia Larsson Lantz/Imagebank.sweden.se

Oversikt

Kultur & events i Stockholm

I Stockholm er det lett å være kulturell. Er du interessert i kunst, musikk, teater, dans, sirkus eller historie? Her finner du alltid noe som passer akkurat deg.

Opplev Stockholms teater- og musikalverden på Dramaten, Chinateatern, Oscarsteatern og Göta Lejon. Se verdenskjente artister og arrangementer på de største arenaene Globen, Cirkus, Friends og Tele2.

Stockholm har også mange spennende museer. Moderna Museet har en av verdens flotteste samlinger av kunst. På Fotografiska oppleves verker av verdenskjente fotografer. Har du noen gang drømt om å være en del av ABBA? På ABBA The Museum har du mulighet til å prøve! Friluftsmuseet Skansen har en dyrehage og en fantastisk samling med hus fra 1800-tallet. Og på Vasa Museet kan du se Vasaskipet som sank på 1600-tallet, og ble hevet 350 år senere.

Gamla Stan er en av verdens best bevarte bykjerner fra middelalderen. Denne bydelen er så koselig at den er et must på Stockholmsturen. Her kan du også ta en tur forbi det mektige barokkslottet Kungliga Slottet i Stockholm.

Velkommen til kultur & events i Stockholm!