Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Kurorten Mösseberga, Västsverige
Foto: Kurorten Mösseberg/Vastsverige.com

Overnatting

Kurorten Mösseberg – Västsverige

Spa og nytelse med historisk preg og atmosfære. Et besøk til Kurorten Mösseberg er også en reise i tiden. Helt siden 1867 har hotellet vært et sted for rekreasjon og inspirasjon. Hotellet ligger i Falköping i Västsverige.

Her er målet at du skal få en herlig, interessant og givende opplevelse, uansett hvem du er! Stedet tilbyr flere ulike pakker som passer for de fleste – uansett interesse eller alder. Her kan du blant annet velge mellom å svinge golfklubbene, koble av med et kurbad, nyte deilig mat eller skjemme deg bort med en single malt foran peisen. Eller hvorfor ikke en kombinasjon av de alle?

Overnatting

Alle hotellrom har utsikt over den fredfulle og fine Mössebergsparken og interiøret har sin opprinnelige klassiske stil. Flere av rommene har egen balkong. Stilen er fra 1900-tallet, men alle rom er pusset opp.

Et noe rimeligere alternativ enn rommene i hovedbygningen er hotellrommene i Parkvillaen. Bare 100 steg unna hovedbygningen ligger Parkvillaen og her finnes rom som er noe mindre, men som et hyggelig alternativ.

Spa

Spa-avdelingen ligger i en slik avstand at du fint kan gå i badekåpen fra hotellrommet. Alle hotellgjester har fri tilgang til hotellets spa-avdeling med varmtvannsbasseng, badstue, boblebad, gym og relax-avdeling. Du kan også booke ulike spa-behandlinger for litt ekstra velvære. Her får du det beste av to verdener når tradisjon møter det moderne.

Restaurant

Arvids Restaurang & Bar inviterer til smakfulle måltider og hyggelige stunder med ferske råvarer og sesongens smaker. På søndager serveres brunsj som virkelig er å anbefale.

Les mer om Kurorten Mösserberg.

Velkommen til Västsverige!