Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Sponsored by
Leksand Sommarland, Dalarna
Photo: Leksands Sommarland

Overnatting

Leksand Strand Camping & Resort – Dalarna

Her finner du to fantastiske anlegg side om side og alt ligger til rette for en vellykket ferie – uansett hvem du er og hvor lenge du blir.

Leksand Strand Camping & Resort

Ved sjøen Siljans sørlige strand, med behagelig gangavstand til Leksand sentrum ligger den 4-stjerners campingplassen Leksand Strand Camping & Resort. Med naturskjønn beliggenhet i skråningen ned mot Siljan tilbyr anlegget blant annet hytter, camping, butikk, badestrand, eventyrgolf, utendørs basseng med vannsklier, restaurant, lekeplasser og ulike aktiviteter.

Det finnes 500 fine campingtomter, samtlige bare et steinkast fra de ulike fasilitetene. Ønsker du å bo på en annen måte kan du velge å bo i en av de 200 ulike campinghyttene. Alt ligger i naturskjønne områder, og du er aldri langt fra vannet. Det er også muligheter for å få plass til både bobil og telt.

Leksand Sommarland

Leksand Strand ligger rett inntil Sveriges nest største sommerland, Leksand Sommarland, et eldorado for barnefamilier på sommeren. Her venter familiens bløteste og villeste eventyr. I det sydhavsinspirerte vannlandet finner du basseng-landskap med vannsklier og fritt fall med mer.

Aktiviteter som får det til å kile ekstra i magen er berg- og dalbanen Drop’n’Twist, den 310 meter lange zip-linen og det 26 meter høye pariserhjulet. Rundt piratskipet i den lille sjøen tilbys padling i kano, tråbåt og taubane. Eller hvorfor ikke utfordre deg selv med klatring i høydebanen som finnes både for barn og voksne. Det finnes også en Wipeout-bane og hver dag holder den populære maskoten Billy Bäver poolparty.

Like i nærheten kan man også oppleve Dalahestproduksjon, Orsa RovdjursparkDalhallaFalu Gruva og mye annet spennende.

Velkommen til Dalarna!