Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Liseberg, Göteborg
Foto: /Göteborg & Co

Ting å gjøre

Liseberg – Göteborg

Med mange kjøre- og opplevelsesattraksjoner, hundretusentalls med blomster, kosete kaniner, mat, drikke og underholdning på scenen og teater tilbyr Liseberg aktiviteter for alle.

Halloweenfeiring på Liseberg 2019

Den 11. oktober kan du feire Halloween på Liseberg. Nytt i for i år er skrekkhuset Skogen - et helt nytt skrekkonsept hvor du blir tatt med på en skrekkvandring ute i høstmørket.

For mer informasjon om arrangementet klikk her

Nyheter 2019

Liseberg satser stort på musikk sommeren 2019. Foruten en nyoppusset showscene (Rando) og nye backstageområder åpner i Havneområdet - med forbedret scene, bedre restauranttilbud og to utendørsbarer. Liseberg ønsker sommeren 2019 å skape en festivalstemning i parken, med masse konsert og shows gjennom hele sesongen. Havneområdet åpner 27. april, følg med på liseberg siden hjemmesider for konserter og show. 

Valkyria

Lisebergs nye attraksjon Valkyria stod ferdig sommeren 2018. Du er valgt ut til den ultimate utfordringen her. Bevæpne deg med mot og kraft – for å komme opp må du først kjøre ned. Rett ned! Europas lengste Dive Coaster – en berg- og dalbane med en vertikal drop på hele 50 meter.

Akkurat i det du skal kjøre over kanten stopper plutselig kjøreturen opp. Så kastes du rett ned i en underjordisk tunnel. I 105 km/h!

For de som foretrekker å heller hygge seg nede på bakken vil det også bli nye og spennende attraksjoner både i spill, shopping, serveringssteder og flere sitteplasser.

Klikk her og les mer om Liseberg

Velkommen til Göteborg!

Familieparker i Sverige

Moro for liten og stor! Sverige har et fascinerende stort utvalg av dyreparker, fornøyelsesparker, familiemuseum og aktiviteter for både liten og stor.

Gå til