Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Liseberg, Göteborg
Foto: /Göteborg & Co

Ting å gjøre

Liseberg – Göteborg

Med mange kjøre- og opplevelsesattraksjoner, hundretusentalls med blomster, kosete kaniner, mat, drikke og underholdning på scenen og teater tilbyr Liseberg aktiviteter for alle.

Nyheter 2018

Valkyria

Lisebergs nye attraksjon Valkyria står ferdig sommeren 2018. Du er valgt ut til den ultimate utfordringen her. Bevæpne deg med mot og kraft – for å komme opp må du først kjøre ned. Rett ned! Europas lengste Dive Coaster – en berg- og dalbane med en vertikal drop på hele 50 meter.

Akkurat i det du skal kjøre over kanten stopper plutselig kjøreturen opp. Så kastes du rett ned i en underjordisk tunnel. I 105 km/h!

For de som foretrekker å heller hygge seg nede på bakken vil det også bli nye og spennende attraksjoner både i spill, shopping, serveringssteder og flere sitteplasser.

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg åpner dørene i november og er Sveriges største julemarked med et åttitalls boder og butikker, en skøytebane og restauranter som serverer julemat. For de minste barna finnes et skilandskap med ekte snø, Tomtarnas Värld og vinteråpne attraksjoner. Her finnes også muligheten til å hilse på svenske rein og kjøre reinslede. Parken er dekorert med hundretalls trær og vakkert opplyst av nesten 5 millioner lys i trærne og på bygningene.

Klikk her og les mer om Liseberg

Velkommen til Göteborg!

Familieparker i Sverige

Moro for liten og stor! Sverige har et fascinerende stort utvalg av dyreparker, fornøyelsesparker, familiemuseum og aktiviteter for både liten og stor.

Gå til