Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Toftalagret, Gotland
Foto: Gotland.net

Oversikt

Loppisguide Gotland

Gjenbruk er ikke bare bra for miljøet, men det er også en strålende mulighet til å sikre unike møbler og klær svært få andre har. Og på Gotland er det flere loppiser som er vel verdt en tur. Her får du noen loppis- og vintagetips.

Svenskene elsker loppiser og selger gjerne videre gjenstandene de ikke lenger trenger. Og du vet hva man sier: One man’s trash is another man’s treasure, altså er det gode muligheter for å finne fantastiske skatter.

Kuriåsa, Hemse

I Hemse på Gotland kan du finne loppis- og vintagebutikken Kuriåsa som er full av nøye utvalgte møbler. Det er Åsa Hallin som driver det sommeråpne loppemarkedet og står for interiørtrendene.

4home, Visby

I den helårsåpne butikken 4home i Visby er det møbler og innredning som står i fokus. Her kan du finne morsomme detaljer og unike løsninger, og finne både gammelt og nytt i butikken. 

Fint o fult, Bunge

I Bunge i nordlige delen av Gotland, finner du sommeråpne Fint o Fult. Butikken er en oase for deg som ønsker å sette et personlig preg på hjemmet ditt. Her kan du finne håndplukkede nye interiørtrender, blandet med utvalgte vintageobjekter.

Lyckliga gården, Eksta

På Gotlands vakre sørvestkyst, ligger Lyckliga gården – en vintagebutikk med utvalgte møbler og klær med fokus på 1900-tallet. I nettbutikken har du mulighet til å kjøpe noen flotte lopper, eller skrive opp handleliste til du tar turen til butikken.

Toftalagret, Tofta

På sommeråpne Toftalagret kan du finne noen fantastiske kupp. Du finner alt fra flotte vintageklær, interiørperler som lamper og keramikk, leker til de minste og ikke minst te.

Veldedighetsloppis

På Gotland finnes det flere helårsåpne loppiser der overskuddet går til veldedighet. I Klintehamn, Hemse, Slite, Fårösund og Visby finner du Röda Korsets Mötesplats Kupan. I Visby, finner du også Gotlands Katthems Loppis 9liv og pinsemenighetens secondhand-butikk Gåvan. Her finner du en oversikt over butikkene.

Velkommen til Gotland!