Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Toppliste

Michelin-restauranter i Göteborg

Göteborg har 6 Restauranter med Michelin-stjerner. For en by på denne størrelsen er det unikt med så mange stjernerestauranter og utmerkelsene har virkelig satt Göteborg på det internasjonale matkartet. Her er en guide til Michelin-restaurantene med 1 stjerne.
01. Thörnströms Kök

Her blir du lovet en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Moderne svensk matlaging med regional råvareforankring i en stilren restaurant. Les mer om Thörnströms Kök.

02. KOKA
Koka, Göteborg
Foto: Tina Stafrén/Göteborg & Co

Koka har som ambisjon å være ledende innenfor moderne, västsvensk gastronomi. Her kan du velge mellom tre, fem eller syv retter som daglig komponeres ut ifra regionens beste råvarer. Les mer om KOKA.

03. Bhoga
Bhoga, Göteborg
Foto: Anthony Sastre/Göteborg & Co

Skandinavisk kokkekunst med internasjonal tvist. Bhoga byr sine gjester på skandinaviske råvarer med internasjonal touch. Alt med stor spontanitet og frihet styrt av tilgjengelighet og fantasi. Les mer om Bhoga.

04. Restaurang 28+

En velkjent luksusrestaurant med en av Sveriges mest velassorterte vinkjellere. Svensk-fransk kjøkken i en klasse for sig. Maten kjennetegnes ved artisteri og fantasi, og servicen er av ypperste klasse. Les mer om Restaurang 28+.

05. SK Mat & Människor
SK Mat & Människor, Göteborg
Foto: Thomas Yeh/Göteborg & Co

Stjernekokken Stefan Karlsson serverer moderne skandinavisk mat. Nyt matlaging i verdensklasse komponert ut ifra årstidens besta råvarer. Les mer om SK Mat & Människor.

06. Upper House
Upper House, Göteborg
Foto: Jimmy Millblad/Göteborg & Co

Den nyeste stjernen i Göteborg som fikk sin velfortjente Michelin-stjerne i 2016. Her tas du med på en matreise med fantastisk utsikt over den vakre byen. Les mer om Upper House.


Velkommen til nydelige matopplevelser i Göteborg!