Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Mora Camping, Dalarna
Foto: Grönklittsgruppen

Ting å gjøre

Mora Camping – Dalarna

Vakkert beliggende ved Österdalselven ligger denne naturskjønne 4-stjerners camping- og hyttebyen. Sentralt plassert mellom by, sjø og natur.

Overnatting

Her kan du bo enten på en av de 500 campingplassene, i koselige campinghytter, leiligheter eller hotellrom. Alt er omgitt av vakker natur og vann med muligheter for bad og fiske. Campingtomtene finnes både på grus og gress i nærheten av utrustede servicehus og har gratis Wi-Fi.

Aktiviteter

Nærheten til naturen gjør at man lett kan koble av eller velge noe spennende fra det rike aktivitetstilbudet. Her kan du bade i elv eller sjø, og det er svært barnevennlig med en herlig sandstrand og en fin strandpromenade. Pass også på å utforske våre vannstryk: Lei en kano og padle i Hamulån eller hvorfor ikke dra opp fisken til middagen i Skepphusviken. På området finnes det også eventyrgolf, bowling, sykkelutleie, lekeplass, hinderbane, sykkelbiler, hoppepute med mer.

Strand og bad

Älvbadet ligger sentralt på campingen i nærheten av aktivitetssenteret. Her bader du i Österdalselvens rennende vann, sandstrand og en liten lekeplass finnes også her. Skepphusviken ligger i nærheten til hotellet og hovedbygningen. Et mindre familiebad med en liten lekeplass, brygge og sandstrand/gress.

Mat

Når du vil hvile deg fra sol og bad er du hjertelig velkommen til Restaurant VH`s, den trivelige restauranten der det serveres både dagens lunsj og à la carte. Her kan du nyte maten på den herlige uteverandaen med flott utsikt over viken. I uke 26-32 kan du også spise lettere retter på den koselige restauranten Tingsnässtugan.

Annet

Campingens nærhet til Mora sentrum gir også et ekstra bra tilbud av shopping, kafé og restauranter.

Les mer om Mora Camping.

Velkommen til camping i Dalarna!