Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Nordby Shoppingcenter, Strömstad
Foto: Nordby Shoppingcenter

Reisetips

Nordby Shoppingcenter – handle på vei hjem

Er du ute etter en handleopplevelse litt utover det vanlige og i tillegg liker å gjøre gode shoppingkupp kan en tur til Nordby Shoppingcenter anbefales. I hele juli er det kveldsåpent og gratis buss mellom Strömstad og Nordby. Et helt Djungelland for barna har nettopp åpnet!

Sveriges største destinasjon for nordmenn, ligger på Nordby

Det er ikke tilfeldig at Nordby Shoppingcenter er størst i Norden med nesten 7 millioner besøkende i året og mer enn 4 milliarder i omsetning. Ved en kurs NOK/SEK på 1:1 er det mulig å spare opp til 60% på mat, drikke og godteri, om du handler smart. I tillegg er det en rekke varer som er billigere på Nordby enn i Norge eks; apotekvarer, helsekost, hårpleie og kosmetikk, tobakk og snus.

Flere spesialbutikker har veldig gode priser og mange faste norske kunder. De viktigste finnes innen følgende bransjer: Sport & fritid. Hund, hest og zoo. Elektronikk. Smykker & gaveartikler. Hobby, spill & leker. Hus & hjem. Fashion.

Med 110 butikker, er det mye å velge mellom, også innen top fashion

Planlegger du å fornye garderoben med det siste innen Fashion finner du alt fra Marc Jacobs, Tiger of Sweden, Acne, Nudie Jeans, American Vintage - til Polo Ralph Lauren, Armani jeans, Lacoste og Hugo Boss, for å nevne noen merker. Ønsker du rimeligere alternativer har senteret et godt utvalg av kjente merkevarer i alle prisnivåer, til barn, unge og voksne.

Nordby er ellers kjent for sine to gedigne matbutikker. Å besøke Nordby Supermarket eller MaxiMat, som er blant Sveriges største, gjør inntrykk. Det gjelder både utvalget og summen på handlelappen. Dobbelt så mange handleposer for samme pris er ikke uvanlig. Å besøke Gottebiten som med sine 3000m2 er en av verdens største godtebutikker, er også en opplevelse i seg selv.

Det skjer alltid noe på Nordby

Nordby arrangerer en rekke aktiviteter gjennom året. I hele juli er det ”Crazy Summer” på Nordby, med konkurranser og gode tilbud på alt du trenger til sommeren. Fra høsten av står aktivitetene i kø; skolestart, krepsefiske, høstnyheter, hummerfiske, høstferie, elgjakt, høstmagasin og makeover, halloween, farsdag og til sist black weekend – før julesesongen starter. Det er bare å holde på hatten.

Alltid et godt måltid på Nordby

Mange kombinerer shopping med god mat og litt avslapping. På Nordby kan du velge mellom 19 ulike tilbud, fra verdens mest kjente fastfood kjede – til fristende retter fra det asiatiske kjøkken, for å nevne to av alternativene. Er ønsket av den litt enklere sorten som et rekesmørbrød, is eller en Espresso Macchiato – har Nordby selvsagt det også.

Nyhet! Djungelland

Omtrent midt i senteret, ovenfor rulletrappen ved Trend, finner du Djungelland: Et nesten 1000m2 stort lekeland i jungelstil. Her kan barna leke og ha det gøy både inne og ute!

”Visit Sweden” kan med hell både startes og avsluttes med et besøk på Nordby.

Les mer om Nordby Shoppingsenter

Velkommen til Sverige!