Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Nordic Camping, Västerås
Foto: Nordic Campign

Overnatting

Nordic Camping Västerås

Fire-stjerners campingen Nordic Camping Västerås er en miljømerket familiecamping i naturskjønne omgivelser rett ved Mälerens strand. Med et bredt utvalg av hyggelig overnatting med tilgang til moderne fasiliteter og en herlig relaxavdeling med badstue. På Nordic Camping Västerås finner du et stort utvalg av aktiviteter i kombinasjon med rolig omgivelser og nærhet til naturen.

Campingplassen er åpent hele året og tilbyr rundt 246 romslige campingtomter for campingvogner, bobiler og telt, 32 nymoderne hytter i forskjellige størrelser og to leiligheter med fire senger. Og skulle du forelske deg totalt i denne herlige plassen er det selvfølgelig mulig å leie sesongplass. Campingen har moderne og nye servicebygg hvor det ligger dusjer, vaskemaskin, oppvaskmaskin og mye annet. På området ligger alt til rette for en rolig og behagelig ferie med restaurant, kafé og dagligvarebutikk. 

Området rundt campingen byr på flotte opplevelser i naturen. Alt fra avkoblende vandre- og løpeturer til fint fiske er lett tilgjengelig. På varme sommerdager er den barnvennlige badestranden et perfekt oppholdssted eller hva med kanotur på Mäleren. Med  aktiviteter som kano, eventyrsgolf, lekeplass og barneklubb kan barn og voksne nyte sommerferien. 

Attraksjoner i nærheten

Nordic Camping Västerås er et godt utgangspunkt for å besøke Fullerö Golfbane, Askövikens naturreservat og Tidö Slott. Og ønsker du å ta en pause fra friluftslivet ligger Västerås sentrum med shopping, restauranter, kino og museer en kort kjøretur bil unna, eller en båttur med Elbafergen fra campingens egen brygge. 

Västerås - byen ved Mäleren

Høstferie i Västerås er hyggelig for hele familien. Det er Sveriges femte største by og ligger vakkert til ved innsjøen Mäleren, midt mellom Stockholm og Örebro. Her har du nærhet til alt og det går raskt å ta seg mellom shopping, restauranter og naturopplevelser. I Västeräs finner du også flotte campingmuligheter, Sveriges første actionbad, flere unike overnattingssteder og nærheten til Mäleren byr på spennende høstaktiviteter. På under en time med tog så når du også å besøke Sveriges hovedstad Stockholm.

Gå til