Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

SAS, Gotland
Foto: SAS

Praktisk informajson

Reise til og fra Gotland

Å reise til Gotland er enkelt og flere selskaper står klare til å gjøre din reise til Gotland både behagelig og minnerik.

Reiser du med ferge ankommer du rett inn i hjertet av Visby, bare et steinkast fra den imponerende verdensarven. Fra flyplassen er det heller ikke spesielt langt, det er til og med fullt mulig å gå de 4 kilometerne inn til sentrum av Visby. 

Fly

I perioden 5. juli til 9. august 2018 tilbyr SAS en sommerrute som går direkte mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og Visby på Gotland, med to ukentlige avganger, på torsdag og søndag.

Utover dette flyr SAS daglig mellom Stockholm og Visby hele året. 

Båt

Du kan komme deg til Gotland med ferge – året rundt. Destination Gotlands ferger går til Visby fra tre ulike havner: Nynäshamn rett sør for Stockholm, Oskarshamn eller Västervik i Småland. Båtturen tar cirka 3 timer og er en fin mulighet til noen timers avkobling. Om bord finner du restauranter og butikker og ulike aktiviteter. Fergene tar både biler, bobiler og campingvogner, og kjæledyr er også velkommen (i egne soner).

Ta seg rundt på øya

Har du ikke med egen bil finnes det flere ulike måter å ta seg rundt på Gotland. Du kan leie bil, leie sykkel, kjøre buss eller ta taxi.

Les mer om Gotland

Velkommen til Sverige!