Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Mansion in Tibro, West Sweden
Foto: Ruders Egendom

Overnatting

Ruders Egendom

På Ruders Egendom kan du nyte roen i et vakkert herregårdsmiljø. Ta plass i salongene, les, jobb eller bare nyt parken. Ved slutten av dagen kan du oppleve solnedgangen fra herrgårdens veranda, før du trekker deg tilbake til en nyoppredd, myk og behagelig seng.

Rom for avkobling

Ruder er en vakker herregård i et landlig miljø med historie tilbake til 1600-tallet, beliggende utenfor Tibro i Västergötlands østre del. Her kan du bo en weekend, ha konferanse eller teambuilding eller bare overnatte. Stillheten og roen på herregården sørger for at du kan våkne utvilt. For at du skal få en bra start på dagen serveres en smaksrik frokostbuffé i frokostmatsalen. 

Samlet matopplevelse

Samle familie, venner og kollegaer rundt bordet og nyt Ruders lekre retter laget med lokale og økologiske råvarer. I tillegg kommer bær, sopp og honning fra herrgårdens egen hage. 

Utflukter og aktiviteter

På Ruder er du nære flere populære attraksjoner som Skara Sommarland, Hökensås, Göta kanal, Karlsborgs Fästning og Läckö slott. Dessuten kan du følge tempelridderen Arns fotspor rett fra Ruders egen bakgård. Herregården tilbyr også mange ulike aktiviteter og opplevelser. Bli med til Hornborgasjön og opplev tranedansen, gå på sopptur med lokale guider eller delta i en historisk aften. 

Les mer om Ruders Egendom

Slott & herregårder i Västsverige

Vil du sove i unike og landlige omgivelser? Noe av det som er med på å gjøre Västsverige så utrolig vakkert er alle de flotte slott og herregårder som finnes her.

Gå til