Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Mimmi Design, Värmland
Foto: Öyvind Lund

Oversikt

Shopping i Värmland

Ingen Sverige-tur uten shopping! Värmland ligger rett på andre siden av landegrensen og her finnes det mange fine shoppingmuligheter.

Värmland yrer av koselige småbyer med personlige butikker. Her finner du både store kjøpesentre, med alt under ett tak og små pittoreske butikker som holder til i gatene, butikker som du ikke finner noen andre steder enn akkurat her. De värmlandske veiene er fulle av små gårdsbutikker som tilbyr alt fra lokalprodusert mat til antikt og kuriosa. Det er her du kan finne de skikkelige kuppene!

Oppdag den nygamle handelen på landsbygda med antikt, kuriosa og ikke minst tradisjonelt håndverk i verdensklasse. Besøk Klässbols Linneväveri utenfor Arvika. Her kan du kjøpe linprodukter med høy kvalitet og du kan også få en guidet tur med fortellingen om linveveriets historie.

Ta turen til Fryksta Krukmakeri ved sjøen Fryken utenfor Kil. Her finnes et variert tilbud med et ønske om å stadig finne nye former og farger.

Hos Mimmi Design med atelier og butikk på landet i Pikenberg utenfor Grums kan du finne de mest fantastiske og unike linklærne både for menn og kvinner.

Karlstad sentrum er attraktivt og moderne med gallerier og handlegater fylt med mange butikker, kafeer og restauranter.

I Värmland finnes flere store shoppingsentre hvor du finner masse spennende butikker under ett og samme tak. I utkanten av Karlstad ligger Bergvik Köpcentrum. Rett ved siden av Charlottenberg Shoppingcenter finnes også et fint hotell – perfekt for deg som vil hvile litt mellom shoppingrundene. Töcksfors er også et mekka for shoppeglade. Og lengst opp i nordre Värmland, i Höljes, ligger Långflon Shoppingsenter.

Det er gøy å shoppe i Värmland. Les mer om shopping i Värmland.

Velkommen til Värmland!