Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Siljansbadets Camping, Dalarna
Foto: Grönklittsgruppen

Ting å gjøre

Siljansbadets Camping – Dalarna

Sentralt beliggende i Rättvik finnes Siljansbadets Camping, en svensk ferieklassiker, blant vakre omgivelser.

Siljansbadets Camping er et sentralt midtpunkt i Dalarna med nærhet til blant annet Tomteland og Orsa Rovdjurspark samt andre spennende aktiviteter og arrangement – og nettopp dette gjør at campingen er et bra valg, spesielt for barnefamilier.

Overnatting

Siljansbadets Camping er kjent som Dalarnas vakrest beliggende campingplass. Her kan du velge å bo på flere ulike måter: Med campingvogn på en av de fine campingplassene, i de koselig campinghyttene eller i de moderne leilighetene – uansett hva du velger vil du få en flott opplevelse i nydelige omgivelser ved Siljans strand.

Strand & bad

Den langgrunne sandstranden strekker seg langs hele campingen og er svært barnevennlig. Den populære lekeplassen ligger rett ved strandkanten. Stranden har perfekte solforhold hele dagen, og på kvelden kan man bade i den vakre solnedgangen.

Aktiviteter

Siljanbadets Camping byr på mer enn late dager i solstolen. Aktivitetsprogrammet passer både for barn og voksne. Her kan du blant annet teste minigolf, kano, skattejakt, spillehall og mye annet spennende.

Mat

Butikken har generøse åpningstider i høysesongen dersom du trenger basisprodukter som melk, brød og smør eller grill-tilbehør, leker, spill, godteri og is. Siljansbadets uteservering ligger midt på campingen og det finnes også flere restauranter i nærheten.

Les mer om Siljansbadets Camping.

Velkommen til camping i Dalarna!