Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

NK, Stockholm
Foto: Agence Les Conteurs

Oversikt

Skandinavisk design i Stockholm

Minimalistisk og funksjonelt, samtidig stilfullt og innovativt. Skandinavisk design er ofte betraktet som trendy i henhold til mantraet "less is more", og Stockholm er selve episenteret for svensk design.

I tillegg til å være vakkert utformet og attraktivt, har design i Stockholm også en tendens til å være praktisk. Hver brikke fungerer som en byggekloss som kan blandes og matches med andre designelementer. Stockholms design er tilgjengelig for alle til hverdagslig bruk, og høykvalitets design er tilgjengelig i alle prisklasser, for enhver lommebok.

Svenskt Tenn

Svenskt Tenn er en klassisk butikk med interiørdesign og er et "must" for de som elsker design og innredning. De tidløse stoffene og vakre møblene laget av den svensk- østerrikske arkitekten og designeren Josef Frank tiltrekker seg mange besøkende. Adresse: Strandvägen 5.

Åhléns City

En av Stockholms største kjøpesenter. Åhléns tilbyr et stort utvalgt av velkjente merker og Skandinavisk design. Rimelig og lett tilgjengelig, midt i sentrum av byen. Adresse: Klarabergsgatan 50.

Designtorget

Med flere ulike butikker rundt i Stockholm tilbyr Designtorget moderne svensk design fra både kjente, og "up-and-coming" designere og formgivere. De har funksjonelle og morsomme småting til kjøkkenet, bokhylla, barn, venner eller til deg selv. Adresse: Sergelgången 29.

Asplund

Asplund tilbyr lyse farger og enkel Skandinavisk design på sitt beste – et "must" for de med interesse for minimalistisk design. En samling av prominente svenske designere finnes her. Adresse: Sibyllegatan 31.

NK

Tradisjonsrikt og etablert i 1902 er NK Stockholms mest luksuriøse magasin – et storstilt shoppingmekka! Her finner du svensk og internasjonal fashion, kosmetikk, smykker, krystall, keramikk, design, delikatesser og mye, mye mer. Adresse: Hamngatan 18-20.

Grandpa

En sjarmerende og personlig mix av klær, sko, accessoarer, smykker, vintage og design. Grandpa butikkene finner du på Södermannagatan 21 i trendye SoFo, Södermalm og på Gamla Brogatan 32 i sentrum. Flaggskipet ligger på Fridhemsgatan 43, Kungsholmen.

Designgalleriet

På Designgalleriet finner du utstillinger fra både nye og etablerte designere innen fashion, interiørdesign, industriell design, grafisk design og håndverk. Adresse: Kammakargatan 52.

Möbelmässan

Stockholm Furniture & Light Fair er verdens største møteplass for Skandinavisk møbel- og lysdesign. På denne utrolig populære messen samles hundrevis av ulike utstillere over flere dager i februar hvert år. Adresse: Mässvägen 1, Älvsjö.

Bli bedre kjent med Stockholm her.

Velkommen til Stockholm!

Stockholm – Sveriges vakre hovedstad

Stockholm er en by med kontraster. Trender innen musikk, design, fashion og teknologi er født her, og verdensomspente innovasjoner er oppfunnet her. Hovedstaden har også en rik historie bestående av spennende arkitektur, museer, slott og den middelalder-urbane kjernen i Gamla Stan.

Gå til