Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Skara Sommarland, Västsverige
Photo: Skara Sommarland/Vastsverige.com

Aktivitet

Skara Sommarland – Västsverige

Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største vannpark med 4 millioner liter vann og masse spennende aktiviteter både til lands og til vanns.

På Skandinavias største vannpark er det vanskelig å ikke kose seg gløgg! Fylt med 4 millioner liter temperert vann, sklier som får det til å kile i magen, klatrevegger, vannkanoner og laguner, venter mange timer med bading, lek og moro.

Mange nordmenn har besøkt anlegget før, og flere husker sikkert konserter med Carola og Bröderna Herrey med de gyllne skoene på 80- og 90-tallet. Takket være Skara Sommarlands nye, heftige investeringer i attraksjoner de siste årene, har norske gjester all grunn til å vende tilbake. For hvem vil vel ikke fyke fort på en gummibåt i storsatsningen Cobra, eller kaste seg ut i Big Drop – som har Europas høyeste frie fall i vann med en fallhøyde på 21 meter?

I tillegg til de frydefulle attraksjonene i vann, byr dessuten Skara Sommarland på mye annet spennende. Her finnes en tivolidel med berg- og dalbaner, en Westernby fylt med spill og premier samt et vågalt dykkeshow. Gå heller ikke glipp av robåter, vannski eller den populære Go-karten.

Når det kommer til mat og drikke så har Skara Sommarland et stort utvalg av restauranter, kiosker og kaféer, alt for at du skal kose deg og hente ny energi til nye eventyr.

Her er med andre ord alt lagt til rette for en bløt og lattermild opplevelse!

Les mer om Skara Sommarland

Velkommen til Västsverige!