Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Smögen Hafvsbad, Bohuslän
Foto: Smögen Havsbad/Vastsverige.com

Overnatting

Smögens Hafvsbad – Västsverige

I begynnelsen av forrige århundre fødtes Smögens Hafvsbad, kursted og møteplass. I dag er stedet et av Sveriges vakreste hotell, konferanse og spa-anlegg, beliggende i Bohuslän på den svenske vestkysten.

Hotellet har en egen spa-avdeling med stort utvalg av behandlinger, svømmebasseng, boblebad og stor konferanseavdeling. Her finnes 73 hotellrom fordelt på to bygninger. Rommene er lyse og fine.

På Smögens Hafvsbad er det en meny med aktiviteter for gjester som vil berike besøket med for eksempel en skjærgårdstur eller en skalldyrsafari, og andre hyggelige alternativer for å gjøre aktiviteter sammen.

Restaurant

Restauranten på Smögens Hafvsbad er en a’ la carte restaurant spesialisert på havets delikatesser. Hummer, kreps, østers, reker og blåskjell. Her snakker vi om dagsfersk fangst direkte fra båtene i havnen. Du behøver ikke elske fisk og skalldyr for å spise her, men synd om du ikke gjør det. Kokkene her er så heldige å jobbe med råvarer som gjør deres kollegaer misunnelig. Resultatet blir deretter. I restauranten og fra terrassen kan du nyte en fantastisk utsikt og solnedgang over Västerhavet.

Smögens Hafvsbad tilbyr mange ulike tilbudspakker og har noe for enhver smak.

Les mer om Smögens Hafvsbad

Spa & velvære i Västsverige

Nyt Västsveriges herlige spa-anlegg! Frister det med en aktivitet som bringer deg effektivt bort fra hverdagen? Västsverige byr på en bred palett av skjønne spa-opplevelser. Her tipser vi om de beste.

Gå til