Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

St: Arild Golfklubb, Skåne
Foto: St. Arild Golfklubb

Ting å gjøre

St: Arild Golfklubb – Skåne

St: Arild Golfklubb er en fascinerende park- og skogsbane med internasjonal standard. Anlegget holder høy standard i et sjarmerende naturlandskap.

St: Arild Golfklubb byr på en fantastisk 18-hullsbane med kombinert park- og skogskarakter på den vakre halvøya Kullen. Også her sørger det milde klimaet i Sør-Sverige for ekstra lang sesong. Banen holder en høy, internasjonal standard med raske greener. Hovedbanen «Stora Banan», måler 5815 meter, og stikkord er variasjon og en design som er i pakt med det opprinnelige naturlandskapet. Brede fairways snirkler seg lekent mellom idylliske småsjøer og små klynger av trær. Fuglelivet i området er rikt.

St: Arild har super beliggenhet nordvest i Skåne – ikke langt fra de sjarmerende feriebyene Viken, Mölle, Skäret og Arild. Proshopen er en av Helsingborg-distriktets mest populære på grunn av sitt brede utvalg, og i tillegg rommer klubbhuset en restaurant.

St: Arilds Golfklubb tilbyr golfpakker med greenfee og overnatting i samarbeid med en rekke overnattingssteder i nærheten.

Les mer her.

Golf i Skåne

Med sin mangfoldige natur og over 70 baner, er Skåne et yndet sted for golfspillere.

Gå til