Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Steam hotel i Västerås
Foto: Steam Hotel

Overnatting

Steam Hotel i Västerås

I den over 100 år gamle 18 etasjers bygningen midt i Västerås ligger Steam Hotel. Et fantastisk hotell med spa-fasiliteter i høyeste kvalitet og utsikt utover den nydelige innsjøen Mäleren.

Hotellet har 227 rom i industrialisert stil, spa-avdeling på utrolig 800 kvm, Sveriges eneste vannsklie-park og resturanter og barer med høy standard på mat og drikke. 

Voltage Lounge Spa Club

Voltage Lounge Spa Club er en miks av musikk, aromaer, mat, badstuer, kalde drinker og varm damp som skaper en opplevelse alle sansene. På Steam handler alt om å skape et avslappende miljø for gjesten,. Et glass sjampanje i en stor og myk seng rundt en åpen flamme, etterfulgt av et bad i et avslappende basseng, en tur i en dampende Sauna og en iskald dusj sørger for at muskler og sjel slapper av. Kvelden byr på god mat i restauranten, drinker i baren og solnedgang over Mäleren fra toppen av hotellet. 

Kokpunkten - vannpark

I tillegg til et fantastisk hotell, restaurant og spa - ligger Sveriges eneste vannsklie-park rett ved siden av hotellet. Her finner du noen av de bratteste skliene du har sett, som virkelig gir et adrenalinrush. Kokpuntet tilbyr aktiviteter og attraksjoner som passer for liten og stor, over hele åtte etasjer. Alt actionfylt vannsklier, klatrevegger og vannstrømmer til roligere aktiviteter som vannkino og områder for avslapning. Her finner du alltid noe for en hver smak.

Västerås - byen ved Mäleren

Høstferie i Västerås er hyggelig for hele familien. Det er Sveriges femte største by og ligger vakkert til ved innsjøen Mäleren, midt mellom Stockholm og Örebro. Her har du nærhet til alt og det går raskt å ta seg mellom shopping, restauranter og naturopplevelser. I Västeräs finner du også flotte campingmuligheter, Sveriges første actionbad, flere unike overnattingssteder og nærheten til Mäleren byr på spennende høstaktiviteter. På under en time med tog så når du også å besøke Sveriges hovedstad Stockholm.

Gå til