Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Bluewater bassenget på Stenungsbaden, Västsverige
Foto: Stenungsbaden

Overnatting

Stenungsbaden – Västsverige

Bare en halvtime nord for Göteborg med utrolig utsikt over Hakefjorden ligger klassiske Stenungsbaden. Et hotell med restaurant, spa-avdeling og fine aktivitetsmuligheter.

Stenungsbaden er et unikt anlegg kun 40 minutter fra Göteborg. Det er hotellets ønske at du som besøkende skal kjenne at du slapper av når du er på besøk. Hotellet preges derfor av en avslappende atmosfære og kreativt miljø, der man kan lene seg tilbake med noe godt i glasset og bare koble av, mens vestkystens forfriskende bølger bruser utenfor hotellet.

Året rundt tilbyr Stenungsbaden en mengde av stimulerende aktiviteter og gjennom årene har de blitt eksperter på å arrangere aktiviteter og fester for alle grupper og situasjoner som ønskes. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter; alt fra vinsmaking og eventyrbaner til racing med ekstreme seilmaskiner. Magasinet på Korsholmen er en perle. Her kan du nyte en ekte vestkystkveld med havets smaker og nyte solnedgangen over Västerhavet. Beachvolleyball, boot camp-trening og golf aktiviteter finnes også.

Om hotellet

Hotellet har komfortable rom, og tilbyr alt fra standardrom til luksuriøse suiter. Mange av dem har sjøutsikt.

Restauranten Captains Table serverer mat og spesialiteter fra Sveriges vestkyst; velsmakende fisk, hummer, østers og annet deilig står på menyen. Ønsker du heller kjøtt ordnes også selvfølgelig det.

I Bluewater Sports & Health Club opplever du den samme avslappende elegansen som overalt ellers. Med flotte treningsfasiliteter, ulike typer basseng og saunaer i tillegg til et bredt utvalg av velgjørende behandlinger.

Les mer om Stenungsbaden 

Spa & velvære i Västsverige

Nyt Västsveriges herlige spa-anlegg! Frister det med en aktivitet som bringer deg effektivt bort fra hverdagen? Västsverige byr på en bred palett av skjønne spa-opplevelser. Her tipser vi om de beste.

Gå til