Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Ting å gjøre

Stockholm sightseeing med vri

Roof-top Tour, Riddarholmen, Stockhollm
Foto: Tuukka Ervasti/ imagebank.sweden.se

Å bli med på en guided tur er en perfekt måte å oppdage Stockholm på. Det er mange ulike turer som kan vise deg Stockholm, men med en ny vri. Hva med å møte spøkelsene i Gamla Stan, bli med på takvandring på Riddarholmen eller oppdage byen på Millennium vis? Her er et par forslag på noen turer utenom det vanlige.

Food Tours

Oppdag noen av Stockholms beste restauranter på denne guidede matvandringen. En ekstraordinær kulinarisk opplevelse som tilbyr ulike matretter, matkultur og smaker.

Roof-top Tour

Setter du pris på skyhøy utsikt? Da er takvandring noe for deg! Sammen med guider og vel forankret i sikkerhetssystem byr dette på en unik kombinasjon av klatring og sightseeing for deg som ikke har høydeskrekk.

Stockholm Our Way

Guidede turer med folk som virkelig elsker byen sin og vil dele sine aller beste Stockholm tips.

Stockholm Ghost Walk

Bli med på spøkelsesvandringen og utforsk de mørke bakgatene i Gamla Stan på en mystisk og spennende tur gjennom historien. Historier om mord, sykdom, branner, legender og masser av spøkelser.

Ocean Bus

Ocean bus er en unik sightseeingtur hvor du får muligheten til å oppleve Stockholm fra både land og vann ombord på en amfibiebuss! Som passasjer får du muligheten til å se en rekke av byens mest kjente attraksjoner.

City Photo Tour

City Photo Tour er en tur som vil ta deg med til noen av Stockholms mest fotograferte severdigheter. Enkelt fortalt: En postkort-tur.

Stockholm Adventures

Hvis du liker eventyrlige aktiviteter er disse turene perfekt for deg! Stockholm Adventures tilbyr aktiviteter og guidede turer som blant annet seiling, kajakk, sykkel, skøyter, rib-båter, selsafari og helikopterturer.

Explore Stockholm

Explore Stockholm er en interaktiv guidet tur der du selv bestemmer hva du vil utforske – dine valg avgjør hvilke steder som besøkes og hvilke historier du får oppleve. Explore Stockholm kan beskrives som en blanding av vodcast, podcast og et rullende museum. Med fortellerstemme ut av høyttalerne og med rørlige bilder på skjermene får du oppleve Stockholm på en måte du aldri har gjort tidligere! Hva med for eksempel å teste ut turen "Explore Stockholm Crime"?

ABBA The Museum/Boat Tour

Nyt en båttur fra sentrale Stockholm rundt vakre Djurgården og lytt til historien om ABBA, et av verdens mest kjente pop-band. Det vil også spilles flere av de mest populære sangene underveis. Kombiner turen med et besøk til ABBA The Museum og du vil få den ultimate ABBA-opplevelsen i Stockholm!

Millennium Tour

Oppdag Stockholm i fotsporene til Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander på Södermalm. Millennium Tour tar deg med til mange av de ulike lokasjonene som er omtalt i Millennium-bøkene og -filmene. I tillegg vil du lære mer om både det historiske og moderne Stockholm, og innbyggerne som bor her.

Bli bedre kjent med Stockholm her.

Velkommen til Stockholm!

Stockholm – Sveriges vakre hovedstad

Stockholm er en by med kontraster. Trender innen musikk, design, fashion og teknologi er født her, og verdensomspente innovasjoner er oppfunnet her. Hovedstaden har også en rik historie bestående av spennende arkitektur, museer, slott og den middelalder-urbane kjernen i Gamla Stan.

Gå til