Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Skeppsholmen, Stockholm
Foto: Agence les Conteurs

Oversikt

Stockholms eventkalender 2019

Skal du en tur til Stockholm? Få med deg noe av alt det morsomme som skjer fremover!

Februar

Stockholm Design Week
Når: 4 - 10. februar 
Hvor: Stockholm
Siden Stockholm Design Week ble etablert i 2002 har det vært den viktigste uken i året for Skandinavisk design. Her møtes kjøpere, arkitekter, designere, presse og influencere fra hele verden. Arrangementet er for alle som designinteressert og i løpet av uken er det over 200 forskjellige events i hele byen. 

Beijer Hockey Games
Når: 7, 9 og 10. februar
Hvor: Hovet, Stockholm
I Beijer Hockey Games møtes hockeylandslaget til Sverige, Finland, Russland og Tjekkia i en stor turnering. Dette er en viktig turnering før VM og her får ofte mange store talenter prøve seg på internasjonalt nivå. 

Audi Fis Ski World Cup
Når: 19. februar
Hvor: Hammarbybackan
Rett etter alpinsirkuset har vært i Åre, går turen til Stockholm og Hammarbybackan for alpinsportens kanskje morsomste gren: Parallellslalom. 

Vinterferie/sportlov i Stockholm
Når: 18 - 24. februar
Hvor: hele byen
I uke 8 skjer det mye i Stockholm. Foruten mange morsomme vinteraktiviteter ute i snøen arrangere mange museer workshops og event spesielt tilpasset barn. 

Mars

Explore
Når: 22 - 24. mars 
Hvor: Stockholmsmässan i Älvsjö
Explore har fokus på Friluftsliv, villmark og eventyr. Dette er en helg fylt med inspirasjon til et herlig friluftsliv, ny kunnskap, spennende møter med nye mennesker og velkjente friluftseksperter. 

April

SM Finaler i Innebandy
Når: 27. april
Hvor: Ericsson Globe 
SM finalene i Innebandy er verdens største innebandyevent. Her heier et fullsatt Ericsson Globe frem fire lag som skal kjempe to veldig ettertraktede pokaler.