Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Skeppsholmen, Stockholm
Foto: Agence les Conteurs

Oversikt

Stockholms eventkalender 2019

Skal du en tur til Stockholm? Få med deg noe av alt det morsomme som skjer fremover!

Februar

Stockholm Feminist Film Festival

Når: 28. februar - 3. mars 
Målet med Stockholm Feminist Film Festival er øke likestillingen i film-bransjen ved å vise frem filmer laget av kvinnelige regissører. Regissørene kommer fra hele verden for å vise sitt arbeid og jobbe for likestilling i bransjen. 

Mars

Andrew Lloyd Webber Gala
Når: 5. mars 
Andrew Lloyd Webber Gala er et show som hyller en av de største komponistene gjennom tidene. Kvelden er fylt med musik fra hans stykker: "The Phantom of the Opera", "Cats", "Jesus Christ Superstar", "Evita", "Sunset Boulevard", "Starlight Express" og mange flere. 

Explore
Når: 22 - 24. mars 
Hvor: Stockholmsmässan i Älvsjö
Explore har fokus på Friluftsliv, villmark og eventyr. Dette er en helg fylt med inspirasjon til et herlig friluftsliv, ny kunnskap, spennende møter med nye mennesker og velkjente friluftseksperter. 

April

SM Finaler i Innebandy
Når: 27. april
Hvor: Ericsson Globe 
SM finalene i Innebandy er verdens største innebandyevent. Her heier et fullsatt Ericsson Globe frem fire lag som skal kjempe to veldig ettertraktede pokaler. 


Stockholm – Sveriges vakre hovedstad

Stockholm er en by med kontraster. Trender innen musikk, design, fashion og teknologi er født her, og verdensomspente innovasjoner er oppfunnet her. Hovedstaden har også en rik historie bestående av spennende arkitektur, museer, slott og den middelalder-urbane kjernen i Gamla Stan.

Gå til