Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Skeppsholmen, Stockholm
Foto: Agence les Conteurs

Oversikt

Stockholms eventkalender 2019

Skal du en tur til Stockholm? Få med deg noe av alt det morsomme som skjer fremover!

Flere arrangementer finner du her

2020

Januar

Håndball EM 2020
Når: 9 - 26. januar 
For første gang skal EM i håndball arrangeres av tre nordiske land: Sverige, Norge og Østerrike. Finalehelgen arrangeres i Stockholm og spiller på Tele2arena. 

Februar

Stockholm Design Week - årets viktigste uke for skandinavisk design.
Når: 3 - 9. februar 
Under Stockholm design week samles verdenseliten innen design og arkitektur i Stockholm. Med over 100 ulike designrelaterte events er dette et av de største design-arrangementene i Europa. 

Stockholms Feministiska filmfestival
Når: 27. februar - 1. mars
For femte året arrangeres Stockholms internasjonale feministiska filmfestival. I løpet av festivalen vises filmer produsert av kvinnelige regissører og filmer som skildrer kvinners liv og erfaringer. 

Mars

Tempo Dokumentärfestival
Når: 2 - 8. mars
Den største festivalen for dokumentar sjangeren skjer i Stockholm. Her presenteres dokumentarer fra hele verden som eller ikke ville blitt vist i Sverige. 

Fantastika 2020
Når: 20 - 22.mars
Fantastika er en møteplass for deg som er glad i science fiction og fantasy i alle former. 

Juni

Smaka på Stockholm
Når: 3 - 7.juni 
Hvor: Kungsträdgården
I løpet av denne uken i juni samles over 40 restauranter og food trucks samt over 100 av landets fremst bakere og kokker, midt i Stockholm for en uke fylt med god mat og drikke. 

Midtsommerfeiring på Skansen
Når: 20. juni
Opplev en klassisk midtsommerfeiring på vakre skansen i Stockholm. Bind kranser, dans rundt midtsommerstangen til klassisk svensk folkemusikk. 

Juli

Stockholm Pride
Når: 27. juli - 2. august 
Den årlig pridefestivalen i Stockholm samler HBTQ-besøkende fra hele verden til en uke fylt med konserter, show , workshops, debatter og mye mer. 


Stockholm – Sveriges vakre hovedstad

Stockholm er en by med kontraster. Trender innen musikk, design, fashion og teknologi er født her, og verdensomspente innovasjoner er oppfunnet her. Hovedstaden har også en rik historie bestående av spennende arkitektur, museer, slott og den middelalder-urbane kjernen i Gamla Stan.

Gå til