Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Strömstad Golfklubb, Bohuslän
Foto: Bjørn Christophersen

Ting å gjøre

Strömstad Golfklubb – Västsverige

Strömstad Golfklubb ligger i hjertet av Bohuslän i Västsverige. Banen er omkranset av vakker skjærgårdsnatur og er både Sveriges vestligste bane og en favoritt å besøke blandt norske golfere.

Strömstad GK fra 1969 åpner som regel lenge før norske baner i det hele tatt er inne på tanken. Og ikke bare det; design og layout er myntet på å få spilleren til å tenke sol og sommer fra det øyeblikket en slår ut fra første tee. Siden innvielsen av 18 hull i 1987 har klubbens tanke vært å foredle og fremheve særpreget av skjærgårdsdesign ytterligere.

Banen er Sveriges vestligste og et særdeles mildt klima holder banen åpen med sommergreener fra meget tidlig vår til langt på høst. I klubbhuset fins det både golfkro og en innholdsrik proshop. Klubben tilbyr rimelig parkering av campingvogn eller bobil og ønskes hotell eller bed & breakfast finnes gode alternativer kort vei fra banen.

Les mer her.

Golf i Västsverige

Västsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner.

Gå til