Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

På veg ned sklia i Sundstabadet, Värmland
Foto: Sundstabadet

Ting å gjøre

Sundstabadet i Karlstad

Sundstabadet midt i Karlstad er et badeland med noe for alle: ung som gammel. Med et stort utvalg av sklier, basseng, spa-avdeling og kafé er Sundstabadet et komplett badeland.

Leke

I opplevelsesbadet får du mange kil-i-magen øyeblikk uansett alder. Her finner du to heftige sklier, laguner, fosser, klatrevegg og utendørsbasseng med strøm. I tillegg er det en egen barneavdeling med flere basseng med varmere vann og figurer av Inger og Lasse Sandberg. 

Sklien Stora Blå og Svarta Fallet

I Sklien Stora Blå kan du skli alene i en gul ring eller samme med noen i en blå dobbeltring. Her får du en fartsfylt opplevelse og et skikkelig adrenalinkick. 

I sklien Svarta fallet sklir du uten ring og på tid. Her får du poeng etter antall lyspunkter du klarer å treffe på veggen på veg ned. Aldersgrensen på skliene er 7 år. 

Hoppetårn ved det store bassenget 

Ved det store basseng i Sundstabadet er det et stort hoppetårn for deg som liker store høyder. Her er basseng dypere og du kan hoppe fra 1, 3 og 5 meters høyde. 

Spa- og avslapningsavdeling

I avslapningsavdelingen er det et rolig miljø hvor du kan koble av og finne roen. Her finner du badeopplevelser utenom det vanlige som sitrus- og lavendelduftende aufgussbadstu, hamamrom av marmor som er oppvarmet til 40-45 grader og andre typer badstuer. 

I prisen får du med badekåpe, håndkle og plass i aufgussbadstuen. Du har mulighet til å kjøpe hamamkit i resepsjonen og ta en egen hamambehandling. Du behøver ikke booke besøk til avdelingen, selv om dette selvfølgelig er mulig for individuelle og større selskaper. 

Les mer om Sundstabadet

Karlstad – Värmlands hovedstad

Takket være byens beliggenhet ved Vänern, så skinner faktisk sola litt oftere her. Karlstad pleier som oftest å ligge på Sveriges topp-ti-liste når det gjelder antall soltimer. Perfekt høstdestinasjon som bugner av flotte familieaktiviteter, matopplevelser og ikke minst shopping.

Gå til