Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Sunne Sommarland, Värmland
Foto: Sunne Camping & Sommarland

Ting å gjøre

Sunne Camping & Sommarland – Värmland

En naturskjønn 4-stjerners campingplass med masse aktiviteter. Hos Sunne Camping & Sommarland finnes noe for hele familien.

Du bor nært alt på Sunne Camping & Sommarland. Nærheten til det store tilbudet av aktiviteter og til Sunne sentrum gjør at du virkelig bor i hendelsenes sentrum.

Sunne Sommarland

Opplev Sveriges morsomste land. Rett ved siden campingresepsjonen ligger Sommarland. Her har du det, uansett alder, moro hele dagen! Det finnes attraksjoner både får våghalser og de litt mer forsiktige, og også de minste barna har et eget område med stort barnebasseng. Det varierer fra lange herlige vannsklier til fantastiske Fritt Fall og den avslappende Floden der man bare kan flyte med. Inne i Sommarland finnes det tilgang til solstoler og baderinger overalt, og blir dere sultne finnes det ulike alternativ å velge mellom.

Sunne Camping

Her kan du velge enten å bo på en av de over 400 campingtomtene, i en av de 33 ulike koselige hyttene eller kanskje i medbrakt telt? – Uansett er det kort avstand til det meste!

I Sunne finnes det bra med muligheter for både barn og voksne til å omgås, leke, koble av og oppleve nye eventyr på en av Värmlands beste campingplasser. Rett ved siden av campingen finner du Sunne Sommarland, i tillegg finnes det muligheter til å ha det moro på campingens egen minigolfbane, spille beachvolleyball på stranden, ha det gøy på lekeplassen eller nyte en herlig stund i solen. Området byr også på turstier så hele familien kan få strukket litt på beina. Dersom man er interessert i spa og/eller shopping finnes dette i Sunne sentrum.

I tillegg til naboen Sunne Sommarland fines det inne på campingområdet en langgrunn sandstrand, Frykens strand.

Kolsnäsrestaurangen er en populær sommerrestaurant som ligger inne i parken Kolsnäs, rett ved siden av campingen. Her finnes en stor uteservering med herlig utsikt utover sjøen. Restauranten har alle rettigheter og serverer à la carte, bufféer og grillkvelder.

Les mer om Sunne Camping och Sommarland.

Velkommen til Värmland!