Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Universeum, Göteborg
Foto: Oscar AB

Oversikt

Sverige er barnas paradis

Ferie i Sverige med barn byr på mange aktiviteter og attraksjoner som passer for liten og stor. Sverige har et fascinerende stort utvalg av dyreparker, fornøyelsesparker, familiemuseum og aktiviteter som passer ypperlig for en familieferie.

Hvis du har lyst på spennende eventyr utendørs, så hvorfor ikke utforske vestkysten med kajakk? Eller prøve deg på tømmerrafting ned Sveriges største elv. Husk å sette av en dag eller to til å besøke noen av Sveriges slott og herregårder også. 

I og rundt Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö fins det mange spennende fornøyelsesparker, dyreparker og museer som engasjerer barna og holder på oppmerksomheten deres.

Ta med familien og kjør Sverige rundt

Denne ultimate rundreisentar deg og familien med til selveste gullrekka av familieattraksjoner i Sverige. Her finner du ting å gjøre som passer for barn i alle aldersgrupper.

Oppdag Sverige med barna

i
Foto: Skara Sommarland/Vastsverige.com
Skara sommarland tilbyr mange morsomme aktiviteter som passer for hele familien. Her finner du også en stor og flott familiecamping. Lokalisert i Skara, Västsverige
Foto: Skara Sommarland/Vastsverige.com

Dra nord for Vänern for familiens store eventyr

Camping, bading, lek, dyreparker og fascinerende historie er bare noe av det som venter familien på vår spennende rundreise nord for Vänern. Skap flotte ferieminner med noe av det beste nabolandet har å by på!

Se hele rundreisen

i
Foto: Øivind Lund/Visit Värmland
I Värmland kan hele familien overnatte og seile på flåter.
Foto: Øivind Lund/Visit Värmland