Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Thorskogs slott i Västsverige
Foto: Thorskogs castle

Overnatting

Thorskogs slott

Som gjest på Thorskogs slott får du oppleve trivelig bomiljøer, matopplevelser utenom det vanlig og så mye aktivitet som du ønsker. Nyt livet i godt selskap, i et berikende miljø som forteller en lang og fasinerende historie.

Kombinér slottsbesøk og aktivitet

Vil du kombinere besøket på slottet med en rolig aktivitet eller middag, tilbyr Thorskogs Slott flere pakkeløsninger. På dagtid kan du gå en runde golf på flere nærliggende golfbaner, fiske eller ri i Svartedalens trollske naturreservat. Tilbake på slottet kan du synke ned en av slottets vedfyre badestamper, benytte deg av badstuen eller gå en runde på slottets pitch- og puttingbane. 

Velrenomert kjøkken

Slottskjøkkenet har blitt utvalgt av White Guide og Smaka på Västsverige. Smaka på Västsverige samler restauranter, produsenter og gårdsbutikker som tilbyr bærekraftige og unike västsvenske produkter og matopplevelser basert på lokale råvarer i sesong. Til middag anbefaler slottets sommerlier passende viner hentet fra slottets egen vinkjeller. 

Bryllup og feiring

Med sine vakre salonger og fantastiske natur passer Thorskogs Slott perfekt for bryllup, avkoblende konferanser og andre festligheter. 

Slott & herregårder i Västsverige

Vil du sove i unike og landlige omgivelser? Noe av det som er med på å gjøre Västsverige så utrolig vakkert er alle de flotte slott og herregårder som finnes her.

Gå til