Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Tingsryd Resort, Småland
Foto: Tingsryd Resort

Overnatting

Tingsryd Resort – Småland

Tingsryd Resort er barnas favorittcamping og det perfekte feriemålet for hele familien. Campingen ligger vakkert plassert ved sjøen Tiken.

Her kan alle skape minner for livet! Uansett om du vil ha rolige, late dager eller vil fylle tiden med eventyr. Campingen passer like godt til ferie med barna, konferanse med firmaet eller en avslappende spa-opplevelse.

Overnatting

Campingplassen har store campingtomter med elektrisitet, mange med sjøutsikt og kabel-TV. I tillegg finnes en "stugby" med selvholds-hytter og villavogner med høy standard, samt noen enklere 2-4 sengers campinghytter.

Aktiviteter

Mange muligheter for aktiviteter og ulike utflukter i nærheten. Det går blant annet daglige turer med hesteskyss fra campingen inn til sentrum. Flotte fiskemuligheter for gjedde, gjørs og abbor. Campingen ligger midt i et flott vandring- og sykkelparadis. På restauranten Mårdslycke kan man nyte utsøkt mat og fabelaktig utsikt over sjøen.

Spa

På Tingsryd Resort har du også muligheten til å unne deg det lille ekstra. Nyt en herlig massasje eller ta en tur til den nye skjønnhet- og hårsalongen. Det finnes også en egen relax-avdeling med sauna, jacuzzi og en stor uteplass med hvilestoler.

Les mer om Tingsryd Resort.

Velkommen til camping i Småland!