Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Töcksfors shoppingsenter, Värmland
Foto: Töcksfors Shoppingcenter

Ting å gjøre

Töcksfors Shoppingsenter – handle på vei hjem

Om du er på veg hjem fra ferien i Sverige eller ønsker en shoppingtur, er Töcksfors shoppingsenter et perfekt stoppested. Töcksfors ligger kun 1 time fra Oslo og er åpent hele sommeren. Her finner du et stort utvalg av butikker fordelt over 33 000 kvm.

Åpent 363 dager i året 

Töcksfors Shoppingsenter åpnet i 2005 og er et moderne shoppingsenter som ligger like ved E18, kun fem kilometer fra grensen til Norge. Senteret holder åpent nesten alle dager. Ordinære åpningstider er hverdager: 10:00 - 20:00 og helg: 10:00 - 19:00. Matbutikkene har åpent hver dag fra 09:00 - 21:00. 

Noe for enhver smak

Töcksfors shoppingsenter består av 60 butikker og restauranter. Her finner du butikker innen helse, trening, sport, mote, bil, dyr og mye mer. I tillegg ligger det to store matbutikker på senteret: Maxi Mat og Eurocash. Her kan du gjøre gode kupp og spare mye penger før du tar turen videre. 

Store planer

I år åpnet Töcksfors 9000 nye kvm og byr på et enda brede utvalg av butikker og shoppingmuligheter. I den nye delen kommer det mange nye butikker, blant annet Extra Toys, H&M og Gottebiten. 

Les mer om Töcksfors Shoppingsenter

Looking across Lake Fryken is a rainbow, forest, a church steeple and a barn.

Velkommen til Värmland

Regionen Värmland ligger vest i Sverige, og i det vestre hjørnet grenser den til Norge. Her har du det gøy med familien i vakker natur. Värmland er en kjempestor naturattraksjon, med 10.000 sjøer som ligger spredt rundt om i det skogskledde landskapet.

Gå til