Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Tofta Mansion
Foto: Kimmie Persson

Overnatting

Tofta herregård - Bo midt i den levende kulturbygda

Kun en halvtime fra Göteborg finner du Tofta Herrgård. Her kan nyte stillheten og roen nær havet, mellom Marstand og Kungälv. Herrgården har aner tilbake til 1500-tallet, men er i dag en levende kulturbygd. Nyt et avslappende opphold hvor du kan nyte naturen og harmonien i det vakre kulturlandskapet.

En pause fra hverdagen

Ta en pause fra hverdagen og unn deg noen herlige dager på Tofta Herrgård. Nyt god mat i restauranten og vakker natur i avslappende herregårdsmiljø. Om du ønsker en mer aktiv ferie tilbyr Tofta golf- og ridepakker. Det er også gode vandre- og sykkelmuligheter. På deres nettside finner du ulike pakker både for weeekends og lengre opphold.

"Fika" og opplev fantastiske teaterforestillinger. 

I herregårdens gamle kornlager ligger Magasinet Kafé, Gårdbutikk og Teater Tofta. Smak på gode hjemmebakte godsaker i kaféen og opplev varmen, svetten og nærheten når ekteskap, kjærlighet oppstår og kamper utkjempes i herregårdens teater. 

Herrgårdsrestaurant i toppklasse

Nyt god mat i herregårdens fantastiske matsaler. Romatisk for deg som vil nyte en spesiell kveld med din kjære. Familiært og trivelig for deg som vil ha en hyggelig kveld med venner og familie.

Hyggelige utflukter

Fra Tofta Herrgård er mange muligheter for spennende utflukter og ekskursjoner. Blant annet fantastiske Marstrand er kun en kort kjøretur unna. 

Se flere ekskursjonsmuligheter her 

Slott & herregårder i Västsverige

Vil du sove i unike og landlige omgivelser? Noe av det som er med på å gjøre Västsverige så utrolig vakkert er alle de flotte slott og herregårder som finnes her.

Gå til