Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Tönnersjö Golfklubb, Halland
Foto: Tönnersjö Golfklubb

Ting å gjøre

Tönnersjö Golfklubb – Halland

Tönnersjö Golfklubb byr på spennende utfordringer i lett kupert terreng. Banen er miljøsertifisert og det opprinnelige landskapet utgjør naturlige hinder.

Tönnersjö GK ligger 15 minutter sør for Halmstad i herlig skogsmiljø. 18-hullsbanen ligger i lett kupert terreng, og byr på spennende utfordringer som setter krav til strategisk spill. Eieren av området, Karl-Erik Karlsson startet å tegne banen allerede på 1980-tallet, og den åpnet i 2004. Banen er miljøsertifisert, og den snirkler seg naturlig innover det opprinnelige naturlandskapet. Spilleren møter få bunkere underveis, men de er til gjengjeld smart plassert. Høye eiketrær utgjør naturlige hinder.

Rett overfor klubbhuset ligger det 9 hotellrom og ved korthullsbanen fins det i tillegg 7 hytter, og hver hytte har fellesrom med kjøkken, 2 soverom, dusj og toalett.

Les mer her.

Golf i Halmstad

Halmstad er det perfekte stedet å reise til for golfspillere som ønsker å oppleve fantastiske golfrunder i varierende og naturskjønne omgivelser. Her finnes ikke mindre enn seks 18-hulls golfbaner, ett treningsanlegg i verdensklasse og flere pay and play alternativer. Flere av banene er bare ett steinkast fra den velkjente Svenske vestkysten og ikke minst Sveriges mest kjente sandstrand Tylösand. Så her finnes hvite sandstrender og vakker natur, på en golfdestinasjon av rang!

Gå til