Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Torsby Skitunnel, Värmland
Foto: Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Ting å gjøre

Torsby skitunnel og sportsenter

I Torsby finner du Sveriges første skitunnel. Her får du full vinter med nypreparerte spor hele sommeren, og god plass til alle i familien.

I Torsby skitunnel kan du starte skisesongen når alle andre ligger på stranden. Her er det alltid perfekt forhold med -3 grader og vindstille. Det er åpent og trygt for alle å bruke tunnelen, enten du er nybegynner eller verdensstjerne. 

Skitunnelen er 1,3 km lang og er åpen for alle. Løypen har en god variasjon av oppover og nedover bakker, da tunnelen er bygget etter de naturlige kurvene i landskapet. I den 8 meter brede løypen har du mulighet til å gå både klassisk- og skøyteteknikk. 

Få hjelp med teknikken

Ønsker du å forbedre skiteknikken er det mulig å booke time med instruktører i tunnelen. Instruktørene hjelper deg enten du er nybegynner, mosjonist eller viderekommende. 

Skiskyting, skøytebane og testsenter

I skitunnelen er det også muligheter for skiskyttere å trene. I arenadelen er det en skytebane med seks skyteplasser. I denne delen er det også en skøytebane som kan brukes når skytebanen ikke er i bruk. Om du ønsker å gjøre fysiske tester er det et tilrettelagt testsenter(Stjerneskolans testsenter) i hallen.

Tren med proffene 

Torsby skitunnel brukes som oppkjøringbase for både det svenske og norske skilandslaget. Så se ikke bort i fra at du støter på både svenske og norske proffer.

Les mer om priser og åpningstider