Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Skåneleden, Skåne
Photo: Mickael Tannus/Tourism in Skåne

Reisetips

Vandring med gullkant i Skåne

Prøv en eksklusiv vandring, en vandring med gullkant i Skåne denne høsten. Høsten er den beste tiden å skjemme seg bort med varmende badstu eller en luksuriøs spa-opplevelse etter en frisk vandretur. Fyll på med energi i oktober og bestill en helg med frisk luft, mosjon og luksus utenom det vanlige.

Skåneleden strekker seg over store deler av Skåne og er delt inn i mange etapper. Alle etappene er tydelig merket med oransje skilt, så man behøver ikke være redd for å gå seg bort. Skåneleden passerer mange av Skånes fineste spa- og overnattingsalternativer og kan fint kombineres med litt luksus.

Hvilken vandreopplevelse skal du skjemme deg bort med i høst?

Häckeberga Slott

Med Häckaberga slott som utgangspunkt, bor du ikke bare luksuriøst i et slottsmiljø med vakkert interiør, god mat og romantiske rom. Her ligger alt til rette for at du også skal få med deg noen flotte naturopplevelser i vakre Skåne.

Slottet Häckeberga ligger innrammet av Häckebergasjøen som byr på vakre vandreturer og fine naturopplevelser rundt sjøen. Etter endt tur venter en deilig dusj og påfølgende slottsmiddag, før du kryper ned mellom de hvite lakene for en god natts søvn.

Du kan velge hele eller deler av ruten. Eller rett og slett bare ta en rusletur rundt sjøen – det tar ca. 1-1,5 timer avhengig av hvor mange ganger du vil stoppe for å ta bilder eller se etter hjort.

Les mer om turen Häckeberga rundt her.