Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

VANN Spa & Hotell, Bohuslän
Foto: Vann SPA Hotell & Konferens/Vastsverige.com

Ting å gjøre

VANN Spa & Hotell – Västsverige

VANN Spa & Hotell ligger i Bohuslän, Västsverige i nærheten av Lysekil og rett utenfor ligger fjorden Gullmarn med bademuligheter. Med et hav på utsiden og seks basseng i ulike former tilbys nesten ubegrensede muligheter for avkobling.

Lokale råvarer, beliggenhet ved sjøen og deilige spa-behandlinger står også på menyen. Hotellet er vakkert plassert midt mellom flere golfbaner i Bohuslän. Inspirert av den glitrende granitten som rammer inn skjærgården utgjør dette en av kystens store stjerner.

Sjekk inn. Pust ut.

VANN er et fire-stjerners hotell med 151 dobbeltrom og 5 suiter. VANN er godkjent for SHRs klassifisering i kategorien «4-stjerners-Superior”. Flere av dobbeltrommene kan gjøres om til familierom og åtte rom er tilpasset for funksjonshemmede. Når du har sjekket inn og satt fra deg bagasjen, anbefaler vi at du enten kler på deg og går ut – de umiddelbare omgivelsene byr på masse som er verdt å se – eller kler av deg og går ned til spa-avdelingen. Her finnes det mye som taler for at du vil trives!

Aktiviteter

På VANN kan du selvfølgelig alltid nyte det enestående spatilbudet, her fås alt fra ansiktsbehandlinger, gruppebehandlinger og massasje til innpakninger og romantiske opplevelser for to. Vann tilbyr treningstimer med yoga, meditasjon og pilates hver dag.

Du kan også kose deg i restauranten eller bare oppleve stillheten ved fjorden. Her i området er det mye å finne på. Du kan ta en båttur, utfordre dine venner på minigolfbanen eller på den fine golfbanen på Torreby GK, ta en tur i joggeløypa eller spille tennis.

VANN er også et utmerket utgangspunkt for hyggelige utflukter i Bohuslän. Området rundt har mange spennende ting å by på. Når det er godt og varmt ute kan du svømme på VANN sin egen strand. Hvis du er modig kan du svømme uansett vær. I løpet av sommermånedene forvandles hotellet til et sommer-resort, med barneshow, hoppeslott, utebasseng og aktiviteter som klatring, kajakkpadling og mer.

Les mer om VANN Spa & Hotell

Spa & velvære i Västsverige

Nyt Västsveriges herlige spa-anlegg! Frister det med en aktivitet som bringer deg effektivt bort fra hverdagen? Västsverige byr på en bred palett av skjønne spa-opplevelser. Her tipser vi om de beste.

Gå til