Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Varberg Kusthotell, Halland
Foto: Varberg Kusthotel

Overnatting

Varbergs kusthotell - Halland

På Varberg Kusthotell sitter historien i veggene. Det var en lege ved navn Johan Severin Almer som startet opp et kystsanatorium her i begynnelsen av 1900-tallet, og plasseringen ble valgt på grunn av sol, frisk luft og Kattegats rene saltvann få meter unna. Disse tre elementene har fulgt hotellet siden, og i dag legger man også sterk vekt på trening og sunt kosthold.


Thalassospa

Varberg Kusthotell tilbyr Sveriges eneste Thalossospa hvor det friske vannet fra Kattegatt bidrar med velgjørende mineraler og en beroligende følelse. Ordet Thalasso kommer fra det greske ordet "thalassa" som betyr hav. Hensikten med denne type spa er å ta vare på havets helsefremmende egenskaper gjennom alger og mineraler. Den unike plasseringen til Varberg Kusthotell, kun 52 skritt fra havet, bidrar til å skape en helt spesiell ramme rundt spa-opplevelsen.

I Thalossospaet finner du alle tenkbare og avslappende behandlinger, både innen- og utendørs. Saltvannsbassenget holder 32 grader og er et perfekt sted å koble ut fra hverdagen. I Spa-avdelingen ligger det også varme og kalde basseng, boblebad, badstue, kallbadhus, samt en helt egen spa-hage med hengekøyer og solsenger. 

Er du ute etter en ekstra behagelig opplevelse kan du velge mellom flere behandlinger. For eksempel ulike kurer med tang, alger og oljer. 

I tillegg til Thalassospaet har Varberg Kusthotell gode treningsfasiliteter med eget gym som er åpent fra kl 06 -23. 

Hotellet 

Varberg kusthotell har en unik arkitektur som har vært lik helt siden stedet ble bygget på 1900-tallet. Hotellet har 158 rom, hvorav 29 er eksklusive suiter. Flere av rommene har utsikt ut mot havet og den fantastiske sandstranden. Rommene ligger fordelt på hovedbygningen og Villa Apelviken. Velger du å overnatte, får du også muligheten til oppleve den fabelaktige restauranten på hotellet.

Les mer og book rom her

Restauranten

I restauranten er stemningen avslappende og hjemmekoselig. Fokuset er lokale, bærekraftige og rene råvarer i kombinasjon med en beroligende atmosfære og en storslagen utsikt over havet. Hotellet har en sommelier som sørger for at drikken står i stil med den nydelige maten. Avslutt kvelden med tur i solnedgangen på trandpromenaden, som tar deg til Varberg sentrum

Les mer om Varberg Kusthotell

Spa & velvære i Halland

Halland ligger i kort kjøreavstand fra Göteborg og har en av Sveriges vakreste kystlinjer. Her har kurstedtradisjonene herjet i flere hundre år, og fire av Sveriges mest sagnomsuste og luksuriøse spa-hotell ligger rett ved havet.

Gå til