Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Varbergs stadshotell, Halland
Foto: Varberg Stadshotell

Overnatting

Varberg Stadshotell og Asia Spa

Du tror det nesten ikke før du opplever det og trer innenfor terskelen - Varberg Stadshotell er et komplett hotell og spaanlegg med historie tilbake til 1902. Her er det beste fra flere verdener samlet under ett og samme tak – tusen år gamle asiatiske spa-tradisjoner, et uforglemmelig hotell og en restaurant som har vunnet flere priser.

Hotellet ligget ved torget mitt i Varberg sentrum, hvor det er et bredt utvalg av attraksjoner, restauranter og utesteder. Havet og sandstranden ligger bare en kort fottur unna hotellet, hvor du kan nyte lange og solrike dager med familien. 

Asia Spa

Varbergs Stadhotell Asia Spa er 2300 m2 stort og ligger i hotellets toppetasje, og gjestene har en magisk utsikt over havet og småbyidyllen Varberg. Nydelige kurbad, velgjørende behandlinger og nytelse er stikkord for hva som oppleves. 

Massasje, ansiktsbehandling eller råd om helse? Her får du alt sammen, og de varierte behandlingene fokuserer på temaene Ayurveda, Feng Shui og De Fem Elementene. Målet er at gjestene skal finne balanse og velbehag både utvendig og innvendig.

I Spa-avdelingen ligger også den avslappende avdelingen Peacock House, med forskjellige rom som er skreddersydd for gi deg ro og fred. Nyt av det energigivende lyset i lysterapirommet og lytt til meditasjon, drøm deg bort fra omverden i det mørke terapirommet eller slapp av på en av de 33-graders vannsengene. Under hver seng ligger det saltsteiner som avgir helsefremmende mineraler og rengjør luften. 

Hotellet

På Varbergs Stadshotell finner du garantert er rom som passer for deg. Velg mellom 178 moderne rom fordelt på tre hovedkategorier - Boutique, Classic og De Luxe. Boutique-rommene har alle forskjellige stiler med et moderne og personlig preg. Noen rom har for eksempel runde senger, designbadekar midt i rommetog eget boblebad. Uansett hvilket rom du velger, garanterer vi en deilig og avslappende opplevelse

Les mer og book rom her

Restauranten

I den lyse og flotte restauranten på hotellet henter de inspirasjon fra de fire årstidene, og deres ambisjon er at rettene skal baseres på lokale råvarer i sesong. Målet er en helhetsopplevelse med fantastisk mat i kombinasjon med god drikke og service. Á la Carte menyen endres konstant og kokkene har frihet til å eksperimentere og skape nyskapende retter. Her møtes nysgjerrighet med lidenskapendelig interesse, og dette vises på tallerkenen.

Spa & velvære i Halland

Halland ligger i kort kjøreavstand fra Göteborg og har en av Sveriges vakreste kystlinjer. Her har kurstedtradisjonene herjet i flere hundre år, og fire av Sveriges mest sagnomsuste og luksuriøse spa-hotell ligger rett ved havet.

Gå til