Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Looking across Lake Fryken is a rainbow, forest, a church steeple and a barn.
Sponsored by
Fryken, Torsby, Värmland
Foto: Per-Erik Tell/imagebank.sweden.se

Oversikt

Velkommen til Värmland

Regionen Värmland ligger vest i Sverige, og i det vestre hjørnet grenser den til Norge. Her har du det gøy med familien i vakker natur.

Värmland er en kjempestor naturattraksjon, med 10.000 sjøer som ligger spredt rundt om i det skogskledde landskapet. Sveriges lengste elv, Klarälven, deler regionen på midten før den munner ut i en av Europas største innsjøer – Vänern som ligger i nærheten av Karlstad.

Värmland byr på spennende aktiviteter og vakker natur. Her kan du oppleve både rally og opera, kunstturer og hockeykamper, dansefestivaler og skjærgårdidyll, tømmerflåteferd og spøkelseshus. Alt dette og mer til finner du i Värmland.

Les mer på sidene nedenfor! 

Värmland er et paradis for barn

Värmland er kjent for vakker natur og spennende kulturopplevelser, men myldrer av store opplevelser for de små. Lyst på en morsom ferie for hele familien? Värmland ligger i kort kjøreavstand fra grensen, og har alt fra dyreparker, strender og lekeland som kan gi de yngste i familien fine ferieminner.

Les mer om aktiviteter for barn i Värmland

i
Foto: Linn Malmén
Barnen leker i Museiparken, Karlstad, Värmland.
Foto: Linn Malmén

Campingparadiset Värmland

Värmland er et paradis for alle venner av campinglivet. Her finner du alt fra Herregårdscamping til badeland, og dersom du foretrekker campinghytte tilbyr Värmland et variert tilbud også her. Värmland byr på mange fine opplevelser for såvel store som små - og dessuten er veien kort. Vi ønsker deg god campingferie i Värmland!

Les mer om Campingparadiset Värmland

i
Foto: Fransson Sommarvik AB
Fantastisk camping på Charlottenberg Camping & Stugor i Värmland
Foto: Fransson Sommarvik AB