Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Torsby Sjö & Fjäll Camping, Värmland
Foto: Torsby Sjö & Fjäll Camping

Overnatting

Torsby Sjö och Fjäll Camping

Denne campingen ligger idyllisk til like nord for Torsby. Her kan man både slappe av og være aktiv, sommer som vinter.

Med utsikt over sjøen og fjellet er det litt som å bo i et postkort på Värmlands Sjö och Fjäll Camping. Her kan man overnatte i egen campingvogn, bobil eller telt; eller leie hytter i forskjellige størrelser. Du kan velge mellom enkle campinghytter for 2-4 personer, mer komfortable hytter med dusj og toalett for 4-6 personer eller skikkelige luksuriøse feriehus for 6 personer.

Värmlands Sjö och Fjäll Camping tilbyr fasiliteter for alle sesonger. På sommeren kan du nyte av sjøen Övre Brocken som ligger rett ved campingen. Her finnes en fin sandstrand med brygge, du kan også leie kano eller robåt og ta en liten fisketur. Det finnes en lekeplass på området og i de flotte omgivelsene kan du vandre, sykle, ride og dra på flåteferd på Klarälven.

Nærheten til både Hovfjället og Branäs gjør dette til en flott vinterdestinasjon også. Etter en dag i bakkene eller skisporet kan man koble av i hytten eller badstuen på campingen. Ikke gå glipp av Torsby Skidtunnel heller, her kan du gå på ski innendørs året rundt!

Les mer om Värmlands Sjö och Fjäll Camping.

Velkommen til camping i Värmland!