Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Oversikt

Velkommen til Västsverige

Vinterpadling, Västsverige
Foto: Roger Borgelid/vastsverige.com
Västsverige byr på en herlig miks av storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg.

Med Bohusläns kystlinje, Dalslands villmark, storbyen Göteborg og kulturelle Västergötland, dekkes alle behov. Pluss noen til!

Frister padling i Dalsland, skjærgårdsferie i Bohuslän og shopping i Västergötland? Västsverige har familieattraksjoner, kultur og mat i verdensklasse. Pluss en av Europas mest sjarmerende storbyer – Göteborg.

Västsverige er kontrastenes region med variert natur. På reise gjennom regionen kan du oppleve de åpne slettene i Västergötland, glatte granittklipper og sjarmerende fiskevær i Bohuslän, samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

Klikk deg videre inn på de ulike sidene nedenfor og bli inspirert til en tur!

Les mer

Familieopplevelser i Västsverige

Västsverige er fullt av ulike familieopplevelser som forgyller feriedagene til barnefamilien! Kyst, skog og storby rammer det hele inn. Västsverige har massevis av herlige temaparker og fornøyelsesparker.

Les mer om familieopplevelser i Västsverige

i
Foto: Vastsverige.com
Her er mye å oppdage for store og små besøkere.
Västsverige |
Foto: Vastsverige.com

Camping i Västsverige

Den svenske vestkysten byr på alt nordmenn hungrer etter, ikke bare om sommeren, men hele året. Västsverige er landets største campingdestinasjon, og bor du på Østlandet er ikke reiseveien lang.

Les mer om Camping i Västsverige

i
Foto: Fotograf Day/Daftö Resort
Med aktiviteter for hele familien.
Bohuslän |
Foto: Fotograf Day/Daftö Resort