Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Second hand, Göteborg
Foto: Superstudio/Göteborg & Co

Oversikt

Vintage & secondhand i Göteborg

Det er gøy å shoppe i Göteborg, og spesielt gøy er det å handle vintage og secondhand, rett og slett fordi det finnes så mange bra butikker som er enkelt å finne.

Du finner Göteborgs skjulte skatter sentralt plassert enten du velger å shoppe i Haga, Linné eller i området rundt Avenyn.

Haga er området å dra til hvis du ønsker å bli bedre kjent med litt annerledes vintage og kreative designere. Godt likt både av lokale göteborgere og besøkende. De brosteinsbelagte gatene er full av butikker hvor du kan finne antikviteter like lett som en håndlaget hatt.

Antikkhallarna er Skandinavias største permanente antikk- og samlermarked, med alt fra møbler, porselen, mynter, kunst og mye mer. Her finner du raritetene – uansett hva du samler på!

Hvis du ønsker håndplukkede vintage plagg fra århundreskiftet frem til 1990-tallet, da bør du handle på Beyond Retro i Arkaden Shopping Center. Er du på jakt etter secondhand- og retromøbler anbefaler vi en tur til Lokalen GBG i Bellevue. Kanskje er du mer fascinert av franskinspirert "bohemian chic" – ta turen til Miss Ragtime.

Les mer om vintage og secondhand i Göteborg.

Velkommen til Göteborg!