Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Ystad Saltsjöbad, Skåne
Foto: Ystad Saltsjöbad

Ting å gjøre

Ystad Saltsjöbad – Skåne

Ystad Saltsjöbad har vært den naturlige møteplassen i Sør-Sverige for avslapning, fornøyelse og arbeid siden 1897. En klassiker blant Sveriges hotell som har utviklet seg i takt med tiden. Nå er det et fantastisk spa-hotell!

Fra å være et ærverdig badehotell er dagens Ystad Saltsjøbad et komplett konferanse og SPA anlegg med fantastisk beliggenhet ved havet.

Utendørsbassenget, solstolene og baren mellom hotellbygningene gjør at du, spesielt under varme sommerdager, føler at du er på et resort i syden. Om du vil venter strandpromenaden på deg for en morgentur før frokost. Frokostbufféen inneholder alt du kan ønske deg og litt til.

På Skånes vakre kyst ved Österlen ligger Ystad og ved stranden ligger Ystad Saltsjöbad – et hotel, spa og konferansesenter som har eksistert i 117 år. Hotellet er fullt av opplevelser, noe som gjør besøket spennende og gir ordene spa og konferanse en helt ny betydning.

Salt Creek Spa

Bara 20 meter fra det åpne hav ligger Salt Creek Spa. Her tilbys Skånes mest interessante spapakker og spaweekendpakker. Det anbefales å sjekke ut den prisbelønte opplevelsen "The Creek Experience", en helkroppsbehandling med utgangspunkt i de fire elementene ild, jord, vann og luft. En opplevelse som kommer til å stimulere alle dine sanser.

I den vanlige spa-inngangsbilletten inngår bad i oppvarmet innendørsbasseng, boblebad, forskjellige badstuer, relax-avdeling og om sommeren, utendørsbassenget.

Restaurantene

Port – En svensk-amerikansk seafoodrestaurant med 200 plasser. Kjærligheten til maten er stor og mange av produktene lokale. Spesialiteter er fisk, skalldyr og grønt, moderne presentert med trygge hovedingredienser og en nærhet til havet.

Vitas – En fransk-amerikansk bistro med 45 plasser. Her nytes enkle småretter av skinke og kjøtt, hamburgere eller Rossini med et bra glass vin eller en kald øl. En passende møteplass for hotellets gjester og folk fra Ystad.

Under årene har YSB fått mange bevis på at de er et av Sveriges absolutt beste SPA og hotell. Her er noen av prisene de har fått:

  • Travelers Choice Award 2017 - Tripadvisor
  • Europe Luxury Resort Spa & Sweden Luxury Destination Spa 2016 - World Luxury Spa Awards
  • Luxury Waterfront Hotel of the Year 2016 - Luxury Travel Awards
  • Certificate of Excellence 2016 - Tripadvisor
  • Årets hotell 2015 - Gästernas hotellpris
  • Bästa mötesanläggning 2015 - Business Travel Awards
  • .. og mange flere

Les mer om Ystad Saltsjöbad

Velkommen til Skåne!